Katnića zovu u podgoričku upravu

Državni sekretar u Ministarstvu finansija bi mogao na novu funkciju
805 pregleda 2 komentar(a)
Nemanja Katnić, Foto: Vlada Crne Gore
Nemanja Katnić, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 14.08.2018. 10:50h

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković pokušava u gradsku upravu da dovede državnog sekretara u Ministarstvu finansija Nemanju Katnića, saznaju “Vijesti”. Prema navodima sagovornika “Vijesti” iz podgoričke uprave, Katnić bi trebalo da bude jedan od najbližih Vukovićevih saradnika.

“Vuković je i prije imenovanja razgovarao sa potencijalnim saradnicima, a Katnić bi trebalo da bude jedan od njih. Iako se od Katnića puno očekuje, s obzirom da je na visokoj poziciji u ministarstvu, još nije jasno da li bi mu angažman u gradskoj upravi bio dovoljan izazov”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Katnić je za državnog sekretara u resoru Darka Radunovića imenovan prošlog septembra, a prije toga bio je sekretar u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja. Vuković je nedavno potvrdio da će zamjenici gradonačelnika Podgorice biti Časlav Vešović, koji je tu funkciju pokrivao i kod svog prethodnika Slavoljuba Stijepovića, kao i Slađana Vujačić iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. On je nedavno kazao da će nakon zamjenika imenovati i ostale saradnike.

Bonus video: