Pajović: Nećemo bojkotovati rad Skupštine

"Sjedim u prvim klupama u Skupštini i lično sam svjedok izraza izraza lica koji su jad i čemer, a usvajate evorpske zakone", rekao je Pajović
63 pregleda 35 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Savo Prelević
Darko Pajović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.02.2014. 18:35h

Lider Pozitivne Darko Pajović rekao je da ta partija neće bojkotovati rad Parlamenta, što je ranije najavio Demokratski front (DF).

"Vjerujemo da, kada imate parlamentarnu većinu, a dobro je da je ima kada je u pitanju set izbornih zakona, nije logično tada napuštati Skupštinu, već je logičnije da se borite za svoja prava", rekao je Pajović.

U Pozitivnoj Crnoj Gori vjeruju da će poslanici postići dogovor o setu izbornih zakona.

Komentarišući najavu Demokratske partije socijalista (DPS) da će za usvojeni Zakon o finansiranju političkiha partija, tražiti provjeru ustavnosti, Pajović je rekao da vjeruje da je taj akt u skladu sa Ustavom.

On je, gostujući u emisiji "Živa istina" dodao da je takav korak "vapaj DPS-a" kada je u manjini.

"Sjedim u prvim klupama u Skupštini i lično sam svjedok izraza izraza lica koji su jad i čemer, a usvajate evorpske zakone. Jad i čemer može da ima samo onaj ko želi da Crnu Goru zadrži u kandžama prošlih vremena", rekao je Pajović.

On nije želio da otkrije ko će biti nosilac liste Pozitivne i SDP-a, na lokalnim izborima u Podgorici.

"To nijesu samo SDP i Pozitivna. To je cijeli niz intelektualaca koji ne žele da pripadaju ni vlasti ni opoziciji. Dozvolite da u stvranju novog političkog proizvoda stranke ne moraju da razmišljaju usko stranački", rekao je Pajović.

Vrata te partije su, poručuje Pajović, otvorena za sve koji dijele njihova vjerovanja jer je njihov cilj, kako je kazao, da sa što većim brojem ljudi u svom timu naprave dobre rezultate za građane Crne Gore.

Bonus video: