DPS Berane: Uvrede koje SNP I DF upućuju jedni drugima su za njih možda komplimenti

"Mi smo jedina partija koja nudi konkretna rješenja za bolji kvalitet života u našem gradu", kažu iz DPS-a
10 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2014. 12:42h

Kad čelnici Demokratskog fronta kažu za čelnike Socijalistike narodne partije da su "sramotni, potkupljivi, saučesnici pljačke, kratkog pamćenja i spremni za Spuž", ili kada čelnici SNP-a za čelnike DF-a kažu da su "alapače, šićardžije, štetni, podmukli, kukavice i zlonamjerni", možda to u novoj beranskoj koaliciji doživljavaju kao komplimente, kažu iz Opštinskog odbora DPS Berane.

"DPS je samo citirala izjave prvih ljudi DF-a i SNP-a koje su prenijeli svi crnogorski mediji, pa sve prigovore o navodnom „govoru mržnje“ treba uputiti njima, a ne nama. Nikada nijesmo tako teške kvalifikacije koristili za obračun sa političkim rivalima, niti je to način na koji DPS vodi kampanju. Ipak, saglasićemo se sa njima u jednom – onaj ko na ovakav način govori o drugima, posebno o svojim političkim saveznicima, najviše govori o sebi", ističu u DPS-u.

Prema njihovim tvrdnjama bez obzira na sve ovakve i slične pokušaje uvlačenja u negativnu kampanju, DPS nastavlja da se bavi predstavljanjem svog izbornog programa za Berane.

"Mi smo jedina partija koja nudi konkretna rješenja za bolji kvalitet života u našem gradu", kažu na kraju iz DPS-a.

Bonus video: