Novinar "Vijesti" odgovara Gvozdenoviću: Dajte snimak sa sjednice

On je odgovorio Gvozdenoviću na njegov zahtjev da se novinar izvini jer je, kako tvrdi, iznio neistine u tekstu
2 komentar(a)
Novinari, Foto: Shutterstock
Novinari, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.01.2014. 11:53h

Ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović dobiće izvinjenje novinara “Vijesti” kada redakciji dostavi tonski zapis sa 49. sjednice Vlade na kojoj se raspravljalo o formiranju Komisije za nadgledanje istraga napada na novinare, odgovorio je novinar "Vijesti" Samir Kajošević.

On je odgovorio Gvozdenoviću na njegov zahtjev da se novinar izvini jer je, kako tvrdi, iznio neistine u tekstu pod naslovom "Ivanoviću i Gvozdenoviću Komisija za istragu napada na novinare nije po volji".

"Priliku da kaže kako nije bio uzdržan prema formiranju Komisije, ministar je imao prije nego je tekst izašao. Njegovoj portparolki pojašnjeno je da će redakcija čekati odgovor, za koji su dovoljne dvije riječi, do zaključenja broja, ali je Gvozdenović sačekao objavljivanje teksta kako bi pokušao predstaviti kako, eto, “Vijesti” opet ne pišu činjenice. Manjak političkog iskustva i višak časti u odnosu na Gvozdenovića pokazao je Petar Ivanović koji je u neposrednoj komunikaciji sa novinarom kazao da neće odgovarati na postavljeno pitanje. Gvozdenović je ovim postupkom najbolje pokazao šta misli o formiranju Komisije", naveo je Kajošević u odgovoru.

Bonus video: