Pozitivna: Albanske stranke da saopšte da li će sa DPS-om

Potpredsjednik ulcinjskog OO Pozitivne, Safet Beci, poručio je tim partijama da prestanu da zavode praznim obećanjima
9 komentar(a)
tivat, izbori, Foto: Zoran Đurić
tivat, izbori, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.01.2014. 16:49h

Pozitivna Crna Gora pozvala je lidere Force, Demokratske partije (PD) i Demokratske unije Albanaca (DUA) da kažu hoće li nakon izbora stupiti u koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista i da, kako su naveli, prestanu da unose konfuziju u javnost i preciziraju svoje postizborno koaliciono djelovanje.

Potpredsjednik ulcinjskog Opštinskog odbora Pozitivne, Safet Beci, poručio je tim partijama da prestanu da zavode praznim obećanjima i preciziraju svoje postizborno koaliciono djelovanje.

"To što neko ide po čaršiji i govori kako im treba dati još jednu šasnu, jer oni ovoga puta neće sa DPS-om već razmišljaju o velikoj „ulcinjskoj“ koaliciji u kojoj neće biti mjesta za DPS, izgleda kao još jedna izborna prevara koju spremaju građanima", poručio je Beci.

Prema njegovim riječima, neophodno je pojasniti stvari, kako se građani Ulcinja ne bi doveli u istu situaciju kao nakon parlamentarnih izbora, kada su se, kako je kazao, glasovi dobijali na jakoj opozicionoj priči.

"Uzimati glasove na priču i kako neće sa DPS-om, a poslije potrčati u njihov zagrljaj, zaboraviti i reći da nisu mogli drugačije ili da nemaju sa kim drugim, politički je krajnje nemoralno", naveo je Beci.

Bonus video: