Dušan Raičević biće novi predsjednik opštine Bar

"Mjerilo našeg uspjeha biće veći kvalitet života svih građana Bara, rezulati našeg rada će se evaluirati svakih šest mjeseci, dok se Akcioni planovi koji su proizašli iz izbornog programa DPS-a Bara budu u cjelosti realizovali", rekao je Raičević
280 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.08.2018. 07:19h

Nakon sinoćnjih sjednica sjednica Izvršnog i Opštinskog odbora, na kojima su bili partijski koordinator za Bar član Predsjedništva DPS Branimir Gvozdenović i član Izvrsnog odbora DPS Goran Jevrić, iz barskog DPS je objavljeno da je za predsjednika Opštine predložen dosadašnji potpredsjednik Opštine Dušan Raičević, nosilac liste barskog DPS na lokalnim izborima.

Raičević je rođen 1984. u Baru gdje je završio osnovnu i srednju školu, kao nosilac diplome Luča. Diplomirao je 2007. na ACMT-u Dubrovnik, područnoj jedinici američkog univerziteta Ročester, usmjerenje Razvoj preduzetništva, i dobio zvanje diplomirani ekonomista menadžmenta. Nosilac je Cum Laude obilježja. Prethodne četiri godine obavljao je funkciju potpredsjednika Opštine Bar.

U partijskom saopštenju se navodi da je Raičević članovima Opštinskog odbora, sinoć pored ostalog rekao da će se voditi principima ubrzanog ekonomskog razvoja “kojim će se bitno uticati na veću zaposlenost i pružanje jasne perspektive mladim ljudima koji su potreba Bara”.

"Mjerilo našeg uspjeha biće veći kvalitet života svih građana Bara, rezulati našeg rada će se evaluirati svakih šest mjeseci, dok se Akcioni planovi koji su proizašli iz izbornog programa DPS-a Bara budu u cjelosti realizovali", rekao je Raičević.

Dosadašnjem predsjedniku Opštine Bar dr Zoranu Srzentiću sinoć je zahvaljeno “na uspješnom rukovođenju Opstinom u prethodne četiri godine, koje je doprinijelo stvaranju izvanrednih uslova za ubrzan razvoj Bara u narednom periodu, čime su se stvorili važni preduslovi za dalji ubrzani razvoj Bara kroz dalje infrastrukturno unapređenje ambijenta za otvaranje novih radnih mjesta, zapošljavanja mladih i većeg kvaliteta života svih građana Bara”.

Galerija

Bonus video: