DPS Cetinje: SNP da razmisli koliko će mandata osvojiti 16. novembra

"Tužno je kada takva politička struktura pokušava da se predstavi kao zaštitnik interesa grada i građana", smatraju u DPS-u
52 pregleda 8 komentar(a)
glasanje, izbori, Foto: Boris Pejović
glasanje, izbori, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.10.2013. 16:53h

Demokratska partija socijalista – OO Cetinje se pita se odakle pravo predstavnicima Socijalističke narodne partije da izriču tvrdnje poput današnjih, "posebno kada se zna da su i sami bili u prilici da vrše vlast – pa nijesu uradili baš ništa kako bi pomogli svom gradu i podstakli njegov razvoj".

"Čudno je kada neko spočitava Demokratskoj partiji socijalista na tome što se sjetila i razvojnih projekata, i Lovćena, i veličine Njegoša, i svega ostalog o čemu iz SNP govore. A tužno je kada takve primjerke dolaze od nekoga ko se ničega od toga nikada nije sjetio.

I tužno je kada takva politička struktura pokušava da se predstavi kao zaštitnik interesa grada i građana. Kada su imali priliku da taj interes štite, takođe su se proslavili – Cetinje ih pamti kao frakciju kojoj je trebalo najmanje vremena da obori sopstvenu koalicionu gradsku vlast", navodi se u saopštenju DPS OO Cetinje.

Sve to, smatraju u DPS-u, dovoljno govori o ozbiljnosti i snazi argumenata Socijalističke narodne partije, koja opet, "po ko zna koji put, predočava sopstvene spoznaje o tome kako će zbaciti aktuelnu lokalnu vlast"

DPS Cetinje smatra da bi predstavnici SNP za promjenu bi trebalo da razmisle o tome koliko će mandata u gradskom parlamentu osvojiti 16. novembra.