PZP: Mugoša je posljednji koji treba da dijeli lekcije iz pristojnosti

"Posebno ne da kvalifikuje ljude izrazom poput "ptica zloslutnica", što bi možda zvučalo simpatično da je u pitanju razgovor u kafani"
91 pregleda 4 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Arhiva "Vijesti"
Branka Bošnjak, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 10.10.2013. 12:11h

Pokret za promjene (PZP) reagovao je na navode Glavnog grada u kojima se, između ostalog, navodi da gradonačelnik Miomir Mugoša nije prijetio poslanicu PZP-a Branki Bošnjak.

"Uz dužno izvinjenje zbog pogrešno interpretiranih riječi, tačnije što smo umjesto riječi "da nisi žensko..." napisali "...da si muško...", ipak i dalje stojimo iza tvrdnje da je Miomir Mugoša posljednja osoba na svijetu koja bi trebala da dijeli lekcije iz pristojnog ponašanja. Posebno ne da kvalifikuje ljude izrazom poput "ptica zloslutnica", što bi možda zvučalo simpatično da je u pitanju razgovor u kafani, ali pošto je u pitanju sjednica jednog opštinskog organa koji treba da donese odluke u interesu svih građana Podgorice, onda je svaki dalji komentar izlišan", navodi se u reagovanju PZP.

"Ali činjenica zbog koje je i krenula ova polemika jeste da ljudi koji su konkurisali za mjesta u upravi gradskih preduzeća nisu dostavila svoje potpune biografije kao ni dokaze da na bilo koji način zadovoljavaju kriterijume koji se od njih traže, čini da je zapravo ova naša prepiska bacanje prašine u oči građanima. Da ne bismo dalje trošili dragocjeno vrijeme i zloupotrebljavali medijski prostor, u Pokretu za promjene stavljamo tačku na svaku dalju prepisku", navodi se u reagovanju.

Bonus video: