Mugoša poručio Bošnjak: Da ste muško lako bih ja sa vama

U PzP-u kažu da Podgorica više neće tolerisati privatne interese na uštrb javnih
70 pregleda 40 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2013. 15:04h

"Miomir Mugoša je poražen onog trenutka kada je novom kadrovskom prekomponovanju njegovo’znanje’ stavljeno na oltar Evropi. Vokabular koji koristi će zadiviti strane diplomate. Vjerovatno je to i bio razlog da poslanicu Pokreta za promjene Branku Bošnjak nazove’Pticom zloslutnicom’, a sve zbog pitanja koje bi svakom iole normalnom i zdravorazmišljajućem čovjeku palo na pamet: Šta kvalifikuje Isena Gašija za funkciju na koju je predložen?", saopštio je Pokret za Promjene.

"Da li je to što ima desetoro djece, Predsjednik Romskog Savjeta u Crnoj Gori ili što živi na Vrelima Ribničkim? Ili ono što je izostavljeno iz nazovi profesionalne biografije , a to je da gospodin Gaši vješto manipuliše glasovima RAE populacije, da je prema nezvaničnim informacijama dobio stan iako posjeduje trospratnu kuću, ili , ali tu je već previše ili i možda", pitaju se u Pokretu.

U partiji smatraju da nervoza sa kojom gradonačelnik Podgorice brani svoje kandidate samo pokazuje koliko mu se ljulja pozicija.

"Biti silan i bahat je njegov glavni argument, to je dokazao i time što se nije libio da ulazi u fizički obračun sa neistomišljenicima, ali i tada mu se progledalo kroz prste. Tiha prijetnja, koju mediji nisu prenijeli, a kojom je gospođi Bošnjak rekao : Da ste muško lako bih ja sa vama- jasno govori o tome da su sve maske pale, a da se jedan uličarski žargon pun prijetnji i bez dovoljno argumenata preselio u zvanične institucije. A možda je i razlog ove nervoze emisija ’Insajder’ o njegovim mahinacijama, jer kada treba reći da je neko loš mi onda uzimamo novinare iz regiona da nam to kažu, iako nismo slijepi da ne vidimo šta nam se u našem dvorištu dešava", navodi se u saopštenju.

U PzP-u kažu da Podgorica više neće tolerisati privatne interese na uštrb javnih i "da je vrijeme da se vrlo jasno, javno i otvoreno kaže : Mugi, dosta".

Mugoša: Divlji graditelji neće zaustaviti investicije >>>

Galerija

Bonus video: