DPS: Lekiću, koliko košta život u Rimu?

"Pokušava da nam kao poslanik demonstrira svoje znanje o rebalansu budžeta i finanasijama"
70 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 13.07.2013. 13:46h

Demokratska partija socijalista (DPS) reagovala je povodom intervjua lidera Demokratskog fronta (DF) Miodraga Lekića "Vijestima".

"Na dan crnogororske državnosti, jedan od njenih najvećih protivnika, ražalovani ambasador Miloševića i Koštunice drži slovo o interesima Crne Gore. Pošto nije ispunio prvi zadatak da u Vašingtonu zaustavi održavanje referenduma u Crnoj Gori, pa ni drugi koji mu je u Rimu uručio vojvoda Mandić, kada ga je doveo u Podgoricu da nam ruši državnost, sada iz trećeg pokušaja hoće da mijenja Vladu koju čine DPS i SDP i sve ostale partije koje su sa svim građanima, i onima koji su glasali za, kao i onima koji su bili protiv, uspjele da obnove državnu nezavisnost".

Kako navode iz DPS-a Lekić nije ni glasao, "jer je imao preča posla, ali sada mu je stalo da ispuni misiju, vjerovatno zato što je bolje plaćen".

"Pokušava da nam kao poslanik demonstrira svoje znanje o rebalansu budžeta i finanasijama. Da bi mogao da govori o tako složenim pitanjima, treba makar da nauči da više od 4000 eura koliko pripada njegovom poslaničkom klubu , mimo NOVE, PZP i dijela bivšeg SNP-a, nije negov novac, iako ga za sebe uzima,kako sve glasnije pričaju poslanici, a što se može i provjeriti", saopšteno je iz DPS-a dodajući da zajedno sa poslaničkom platom Lekić u Crnoj Gori prihoduje 6000 eura.

Bonus video: