Vukčević: Pozitivna se ujedinila sa gubitnicima svih partija

"Predsjednik stranke... vidi spasonosna rješenja za Crnu Goru i to, ponovo, sa onima sa kojima je pokušao da pravi vlast u Nikšiću"
18 komentar(a)
Zoran Vukčević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Zoran Vukčević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 08.07.2013. 17:03h

Pozitivna Crna Gora, na čelu sa svojim Darkom Pajovićem, od početka osnivanja nije pozitivna jer se ujedinila sa gubitnicima svih partija, kazao je funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Zoran Vukčević.

On je reagovao na izjavu Pajovića da je izlazak SDP-a iz Vlade i raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedini način da stranka Ranka Krivokapića potvrdi da su joj interesi države preči od interesa pojedinaca.

"Predsjednik stranke koja je juče osnovana, a danas gotovo da ne postoji, vidi spasonosna rješenja za Crnu Goru i to, ponovo, sa onima sa kojima je pokušao da pravi vlast u Nikšiću. Ta ideja nije bila pozitivna, zato su pali sa pet na dva odbornička mjesta. Čak je i Nebojša Medojević uspio da održi partijski rejting duže od njih. Imena su im su slična, a zajednički imenitelj Nova srpska demokratija“, navodi Vukčević u reagovanju.

On je naveo i da su “pojedinačno neuspješni i nezadovoljni u tzv. novu partiju donijeli samo negativnu energiju”.

“Nije pozitivno bježati od svoje prošlosti i skrivati da su radili za vlast. Negativno je govoriti neistine, klevetati i druge nazivati lopovima i pomagačima lopova bez dokaza. Isti predznak ima i njihova namjera da se ujedine sa Andrijom Mandićem, Miodragom Lekićem i Goranom Danilovićem – zvaničnim i nezvaničnim vojvodama velikosrpske politike u Crnoj Gori. Čak ni oni Pajoviću i njegovim negativcima ne vjeruju u potpunosti. Još manje kada su u Budvi pali na ispitu zvanom 'flomasterom do jedinstva'”, kazao je on.

Vukčević je poručio da će se “izgleda obistiniti njihovo predizborno obećanje da, ali samo zbog toga što niko neće sa njima.

Bonus video: