Medojević će ukazati opštinskim odborima na jačanje DF-a

Pobjede DF na parlamentarnim i predsjedničkim izborima predstavljaju punu afirmaciju tih politika i samog PZP-a, konstatovano je na Predsjedništvu te stranke
7 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Nebojša Medojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 01.06.2013. 18:53h

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević će tokom juna i jula obilaziti opštinske odbore te stranke, kako bi informisao članstvo o političkim dešavanjima, ali i da lokalnim aktivistima ukaže na jačanje Demokratskog fronta, u kojem, kako je saopšteno, ta stranka ima značajnu ulogu.

Kako se navodi u saopštenju sa sjednice Predsjedništva PzP-a, razmatrani su konkretni koraci koji stranku očekuju u susret lokalnim izborima koji će se održati do kraja godine.

„Unutrašnje pomirenje i model drugačijeg ekonomskog razvoja Crne Gore, temeljne su odrednice koje je PzP ugradio u politiku Demokratskog Fronta. Pobjede DF na parlamentarnim i predsjedničkim izborima zato predstavljaju punu afirmaciju tih politika i samog PZP-a”, navodi se u saopštenju .

Konstatovan je, kako se navodi, značajan porast podrške stranačkoj politici zbog čega je predsjedništvo naložilo opštinskim odborima da rade na uključivanju novih članova u stranačku strukturu .

Bonus video: