Pavlović: Građani će Vujanovića staviti na stub srama

"Do sada je F.V. bio samo poslušni Đukanovićev pion. Bio je, kako ga neki bloger duhovito nazva, “predsjednik na guranje”..."
0 komentar(a)
Koča Pavlović, Foto: Boris Pejović
Koča Pavlović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.04.2013. 11:24h

Funkcioner Demokratskog fronta Koča Pavlović poručio je da je Filip Vujanović zaslužio sve ono ružno, što će mu se, kako kaže, vjerovatno dešavati narednih sedmica.

Pavlović je reagovao na konačne rezultate koje je saoštila Državna izborna komisija, a kojima je kako on smatra, ozakonjena izborna krađa.

"Do sada je F.V. bio samo poslušni Đukanovićev pion. Bio je, kako ga neki bloger duhovito nazva, “predsjednik na guranje” (sjetite se samo izborne noći !). Iako se pokazalo da je nezajažljiv, na F.V. se ipak gledalo kao na bezličnu, gotovo beznačajnu figuru, u čitavom ovom dešavanju. Čak ga ni pokradena većina nije pominjala na ulici – poimenično se skandiralo samo njegovom šefu, glavnome lopovu", navodi se u saopštenju Pavlovića.

Pavlović kaže da će "prevareni građani" staviti Vujanovića na stub srama, i da će on otići upamćen po brutalnoj izbornoj krađi i gaženju Ustava Crne Gore.

"Kao narodni poslanik, ja osjećam obavezu da ga sa tim njegovim nečasnim izborom narednih nedjelja neprekidno suočavam. I neću propuštiti niti jednu priliku, sve dok ga politička voda uskoro ne odnese iz našeg vidokruga", zaključuje Pavlović.

Bonus video: