Kontić: U Tunjevu nije bilo glasanja putem pisma, potkrala se greška

U preliminarnim rezultatima DIK-a se navodi da su u tom mjestu od 19 upisanih birača svih 15 koji su glasali to učinili putem pisma
63 pregleda 1 komentar(a)
glasanje, izbori, Foto: Boris Pejović
glasanje, izbori, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.04.2013. 15:06h

Predsjednik biračkog odbora Tunjevo Zoran Kontić kazao je da su svi birači koji su glasali na tom mjestu to uradili lično, a ne putem pisma.

„Osjećam moralnu odgovornost i potrebu da se izvinim stanovnicima Tunjeva zbog greške koja se potkrala prilikom popunjavanja zapisnika na biračkom mjestu br. 31. Svi glasači na tom biračkom mjestu su glasali na uobičajen način, dolaskom na biračko mjesto i ni jedan nije glasao putem pisma“, stoji u Kontićevoj pisanoj izjavi.

U preliminarnim rezultatima DIK-a se navodi da su u tom mjestu od 19 upisanih birača svih 15 koji su glasali to učinili putem pisma.

DPS: Nismo iznenađeni

"Svjedoci smo da poražena strana ovih par dana uporno pokušava da svoj očigledan izborni poraz svojim mentorima i pristalicama opravda na najbeskrupulozniji mogući način, a to je iznošenjem neprovjerenih, da ne kažemo neistinitih, činjenica vezanih za navodnu izbornu „krađu“", reagovali su iz DPS-a.

Iz te partije je rečeno da nisu iznenađeni takvim ponašanjem jer je opozicija tvrdila da su izbori i ranije bili "pokradeni".

Bonus video: