Danilović: Neki iz DF odlučili da povedu proteste

Branka Bošnjak iz Demokratskog fronta je kazala da su neki od konstituenata ocijenili da su protesti neminovni
59 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Luka Zeković
Goran Danilović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 12.04.2013. 15:02h

Šef Izbornog štaba Miodraga Lekića, Goran Danilović, kazao je da su neki članovi Demokratskog fronta donijeli stranačke odluke da povedu demonstracije i napuste, odnosno delegitimišu institucije.

"Brzo ćemo vidjeti šta predlažu drugi koji su podržali Lekića i čuvali mu kutije kao i mi. Brzo će istina na vidjelo. Na biračkim mjestima gdje je DF ima po jednog opunomoćenog predstavnika malverzacije su bile brojne.Te ljude plaćamo mi iz DF dižući kredite i dajući vlastite stanove i kuće pod hipoteku.

Niko od ovih navodnih "obožavalaca Miodraga Lekića" nije priložio ni cent za njegovu nezavisnu kandidaturu ni lijepu riječ, ni savjet. Kad se napravio dobar rezultat, pokvarenjaci i hijene krenuli su u kritiku nas koji mjesecima, danima i danima, radimo najiskrenije i najodanije.

Lažovi moraju znati da je DF spreman da brani pobjedu",napisao je Danilović na Facebooku.

Branka Bošnjak iz Demokratskog fronta je kazala da su neki od konstituenata ocijenili da su protesti neminovni.

“Kako stvari stoje mi smo svjesni činjenice da ne smijemo da odugovlačimo sa ovim, zato što treba da držimo ovu energiju koja se javila nakon ovih izbora, tako da očekujemo već sljedeće nedjelje da će doći do neke vrste protesta. Izuzetno dobro sve mora biti organizovano , jer smo mi svjesni da postoji velika opasnost da DPS pošalje neke provokatore i da to ode u drugom pravcu", kazala je Bošnjak za Radio Antena M.

Bonus video: