Vujanović: Ponosan sam što su uz mene manjinski narodi

"Nikada nikoga u Crnoj Gori nisam svađao jer je naša budućnost zajednička. Nema Crne Gore bez ponosne manjine i samo zajedno možemo naprijed", rekao je Vujanović
86 pregleda 82 komentar(a)
Ažurirano: 21.03.2013. 20:09h

Potpredsjednik Vlade i lider Bošnjačke stranke Rafet Husović i predsjednik Rožaja Nusret Kalač prisustvovali su promociji predsjedničkog kandidata Filipa Vujanovića u Rožajama

Vujanović je rekao da je ponosan što su uz njega manjinski narodi, te da će se kao i do sada truditi da bude predsjednik svih građana u državi "koja će biti jednaka kuća za sve".

"Nikada nikoga u Crnoj Gori nisam svađao jer je naša budućnost zajednička. Nikada neću reći ono što je rekao moj protivkandidat Miodrag Lekić, sa manjinama neću da trgujem već ih uvažavam. Nema Crne Gore bez ponosne manjine i samo zajedno možemo naprijed", rekao je Vujanović.

On je ponovo tražio od protivkandidata Miodraga Lekića da se izjasni kako bi glasao da je u Crnoj Gori bio u vrijeme održavanja referenduma, kao da i odgovori zašto je odlagao referendum koji je Vujanović zakazao u martu 2006, a što je "bilo loše i za Srbiju i za Crnu Goru, i za državnu zajednicu".

"Očigledno je da mi do kraja kampanje neće odgovoriti. On nema stav, on nema viziju, on nema odgovore na važna državna pitanja", ocijenio je Vujanović.

Vujanovićevoj promociji su prisustvovali članovi DPS–a i BS–a, jedni sa crnogorskim, a drugi sa bošnjačkim zastavama.

Rafet Husović koji je sjedio između Filipa Vujanovića i Tarzana Miloševića je odbio da mu djevojka iz štaba Vujanovićeve kampanje okači bedž na kojem je pisalo "Naprijed, predsjednik Filip Vujanović", a koji su nosile sve zvanice i učesnici promocije koji su sjedili u prvom redu.

Poslanik BS Amer Halilović je bedž na kratko okačio, a ubrzo skinuo.

Galerija

Bonus video: