Vujanović: Lekić da se izjasni o Ustavu i Srebrenici

Glavni odbor Liberalne partije odlučio je da ta stranka na izborima 7. aprila podrži predsjedničkog kandidata Demokratske partije socijalista Vujanovića
51 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Filip Vujanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 17.03.2013. 08:21h

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Filip Vujanović iz Plava je pozvao svog protivkandidata Miodraga Lekića da se pripremi za TV duel i saopšti crnogorskoj javnosti stavove o važnim pitanjima kao što su Ustav Crne Gore i zločin u Srebrenici.

Ističući da je Lekiću pored lidera Nove i Pokreta za promjene Andrije Mandića i Nebojše Medojevićate ško formirati svoj stav, "pozivam Lekića da kaže, da li je Ustav za njega prihvatljiv, i želi li građansku Crnu Goru ili Crnu Goru konstitutivnih naroda“, kazao je Vujanović.

Vujanović je na tribini u Plavu kazao i da će Gusinje dobiti opštinu i da će se naredne godine prolaziti putem Plav-Gusinje-Podgorica preko teritorije Republike Albanije.

"Albanci u Crnoj Gori neće na predsjedničkim izborima glasati za Filipa Vujanovića ukoliko odluka o održavanju konsultativnog referenduma za promjenu statusa gradske opštine Tuzi ne bude u skladu sa zakonom, poručio je predstavnik koalicije Forca Vaselj Siništaj.

Glavni odbor Liberalne partije odlučio je da ta stranka na izborima 7. aprila podrži predsjedničkog kandidata Demokratske partije socijalista Vujanovića.

Bonus video: