Vuković: Afere nam ne mogu ništa

On tvrdi da objavljivanje audio zapisa sa sjednica DPS-a, na kojima se govorilo o partijskom zapošljavanju, nije “ni 'a' od afere”
34 komentar(a)
Miodrag Vuković, Foto: Boris Pejović
Miodrag Vuković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.02.2013. 18:49h

Funkcioner DPS-a Miodrag Vuković tvrdi da objavljivanje audio zapisa sa sjednica DPS-a, na kojima se govorilo o partijskom zapošljavanju, nije “ni 'a' od afere”.

To je, smatra on, “dizanje galame” opozicije.

Govoreći o tome hoće li ta galama uticati na Vujanovićev uspjeh na izborima, Vuković je rekao: “Hoće, uticaće tako da će on uvjerljivije pobijediti, jer ko drugome jamu kopa, sam u nju upada”.

Vuković smatra i da napisi u medijima ne mogu negativno uticati na birače, iako je njegov partijski šef Milo Đukanović mišljenja da je pisanje medija uticalo na slabiji izborni rezultat na parlamentarnim izborima”.

“Ne mislim da se to može desiti na predsjedničkim izborima, jer to nije uticalo ni kad su bila ranija pisanja i duvanska afera. Više sam nego ubijeđen da neće biti posljedica”, tvrdi Vuković.

Da se neko zastidi prljavog veša

U DF-u se nadaju da će se nakon svega bar neki od kupljenih glasača konačno zapitati: “Čemu i kome služi nastavljanje ovog kolektivnog ponižavanja, zar je to nasljeđe koje će prenijeti na svoju djecu”.

Funkcioner DF-a Koča Pavlović navodi i da “Snimak” nije otkrio ništa što je bilo nepoznato javnosti, već da su slobodni mediji na naslovne strane okačili DPS-ov prljavi veš.

“Tačno je da ovo nije prva afera i tačno je da je sve prethodne ova vlast preživjela. Zato ne mogu ustvrditi da će objelodanjivanje 'Snimka' presudno uticati na predsjedničke izbore.

Ali se iskreno nadam da će se jedan broj dosadašnjih pripadnika 'sekte 165K' zastiđeti ovoga prljavog veša koji je DPS svima nama bacio u lice”, zaključio je Pavlović.

Bonus video: