Radović: Đukanović je na predsjedničkim izborima osvojio apsolutnu vlast

52 pregleda 11 komentar(a)
Slobodan Radović, Petar Ivanović, Foto: DPS Herceg Novi
Slobodan Radović, Petar Ivanović, Foto: DPS Herceg Novi
Ažurirano: 27.06.2018. 09:46h

Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi, Slobodan Radović saopštio je da je u minuloj godini DPS zabilježila važne uspjehe i odlične izuzetne izborne rezultate na svim nivoima, saopšteno je danas iz DPS Herceg Novi.

"Posebno je istakao ubjedljivu pobjedu na predsjedničkim izborima, na kojima je kandidat DPS i aktuelni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović osvojio apsolutnu vlast. Istakao je i značajnu podršku koja je Đukanoviću stigla iz Herceg Novog, kao i da očekuje kontinuitet dobrih izbornih rezultata", navodi se u saopštenju DPS Herceg Novi.

U saopštenju se dodaje da je Dan DPS obilježen u Herceg Novom.

Okupljenim članovima i simpatizerima DPS obratili su se pored Radovića i koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore, Petar Ivanović i i Tatjana Fanfani, predsjednica Opštinskog odbora Socijaldemokrata (SD) Herceg Novi.

Ivanović je naglasio da OO DPS Herceg Novi mora u kontinuitetu nastaviti sa partijskim aktivnostima, i pozvao je sve okupljene da, zajedno, energijom, trudom i predanim radom daju svoj doprinos posvećeni, prije svega,napretku grada Herceg Novog.

"Očekujem da slijedeći Dan Partije u Herceg Novom bude obilježen planovima i preporukama za razvoj grada iz vizure lokalne vlasti. Da bi se to dogodilo, rad svih članova i simaptizera se ne samo mora nastaviti, već i pojačati", rekao je Ivanović.

Fanfani je čestitala DPS izborni rezultat u proteklom periodu i poželjela da nastave u istom tonu.

"Zahvalila se na gostoprimstvu i prijatnoj atmosferi i naglasila da se u Herceg Novom rijetko doživljava tako nadahnuto Crnogorsko veče", kazali su iz DPS Herceg Novi.

U saopštenju se navodi i da su uz riječi čestitke okupljeni proslavili i titulu prvaka Svjetske vaterpolo lige, posebno pozdravivši dugogodišnjeg trenera crnogorske vaterpolo reprezentacije, Petra Porobića.

Bonus video: