Muratović otkazao Cunguu

Cungu je kazao da će se o nasljedniku razgovarati na Glavnom odboru partije i da povlačenje nije posljedica političkog sukoba "već stvar dogovora"
96 pregleda 4 komentar(a)
Nazif Cungu, Foto: Samir Adrović
Nazif Cungu, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 01.02.2013. 21:15h

Glavni adminiistrator Opštine Ulcinj i visoki funkcioner FORCE, Jakup Muratović, povukao se sa te funkcije, mada je nejasno da li je sam dao otkaz ili je bio primoran na taj potez.

Predsjednik FORCE, Nazif Cungu kazao je da je u pitanju dogovor. "Kad je stupio na funkciju dogovorili smo se da mu mandat traje jednu godinu".

Na pitanje ko će zamijeniti Muratovića, Cungu je kazao da će u partiji o tome tek razgovarati. "Vjerujem da je Muratović imao privatnih obaveza. Vidjećemo ko će ga zamijeniti", kazao je Cungu, ostajući nedorečen kak je moguće da partija već nema nasljednika na toj funkciji ukoliko je postojao dogovor da mandat traje gdinu dana.

Da je cijeli čin obavije nvelom tajni potvrdio je i Muratović koji je negirao da se povukao. "Nije to zvanično. Spekulacije, kao i uvijek" kazao je on.

Na konstataciju da imamo zvaničnu potvrdu, Muratović je odgovrio da nema komentar. "Čućemo se za nekoliko dana", kazao je on, ne želeći da komenatariše izjave Cungua.

Cungu je kazao da će se o nasljedniku razgovarati na Glavnom odboru partije i da povlačenje nije posljedica političkog sukoba "već stvar dogovora".

Bonus video: