Bečić: Super silu od Mađarske pobjedili ste u njihovom bazenu

" Za bilo koju reprezentaciju, takva igra tokom cijelog trajanja Svjetske lige, krunisana pobjedom nad Mađarima u finalu, predstavljala bi pravu senzaciju, međutim, ne i za vas. Pobjede i odličja, pogotovo ona najsjajnija za vas su odavno postala normalna stvar", navodi se u čestitci Bečića
61 pregleda 12 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate
Ažurirano: 24.06.2018. 16:57h

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, vaterpolo reprezentaciji Crne Gore čestitam na osvajanju Svjetske lige, kazao je lider Demokrata Aleksa Bečić.

"Uspjeh koji ste postigli utoliko je veći činjenicom da ste Mađare koji važe za vaterpolo super-silu u finalu porazili u njihovom bazenu u uzbudljivoj penal-završnici. Za bilo koju reprezentaciju, takva igra tokom cijelog trajanja Svjetske lige, krunisana pobjedom nad Mađarima u finalu, predstavljala bi pravu senzaciju, međutim, ne i za vas. Pobjede i odličja, pogotovo ona najsjajnija za vas su odavno postala normalna stvar", navodi se u čestitci Bečića..

Lider Demokrata je iskazao uvjerenje da naše vaterpoliste i na predstojećem takmičenju čeka ništa manje uspješan rezultat kojim ćete nas ponovo sve obradovati.

Bonus video: