Lekić: Moja kampanja će biti skromne forme, ali sadržajna

On je glasačima DF-a kazao da treba češće da se susrijeću da bi razgovarali i razmijenili
80 pregleda 19 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: Savo Prelević
Miodrag Lekić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.01.2013. 13:22h

Predsjednički kandidat DF-a Miodrag Lekić poručio je sinoć da će njegova proljećnja kampanja biti skromna po formi, ali bogata po sadržaju.

“U DF-u ne postoji sastav koji se bori za neke parcijalne interese, stvorili smo zajedničke vrijednosti i ideje, kao i zajednički cilj, da ne čitamo u stranim novinama da je Crna Gora mafijaška država, da se prepoznaje preko tih kvalifikacija. Jesu li one nekada naduvane ili ne, to je drugo pitanje, ali nisu ni slučajne”, rekao je Lekić na Božićnom koktelu barskog odbora Nove.

On je glasačima DF-a kazao da treba češće da se susrijeću da bi razgovarali i razmijenili. “Imamo određene šanse za uspjehom, ne u smislu formalnih prestiža i ličnih ambicija, već zbog našeg zajedničkog projekta”, zaključio je Lekić.

Goran Danilović (DF) rekao da je danas u Crnoj Gori teško, „ali i časno“ biti član Nove. On je zahvalio svim gostima koktela koji “iz godine u godinu u sve većem broju prepoznaju Novu kao ljude koji žele civilizovan suživot sa svima koji Crnu Goru doživljavaju kao svoju“

Bonus video: