SNP Berane: Proces promjena je u toku, u subotu na protest u Podgorici

1150 pregleda 4 komentar(a)
Bogavac
Bogavac

Predsjednik Opštinskog odbora SNP Berane Tihomir Bogavac pozvao je člansvo i sipazitere ove partije iz Berana, kao i sve građane, da se okupe u subotu na mirnim protestima u Podgorici.

“Proces potrebnih promjena u Crnoj Gori je u toku. Korupcija, kriminal na najvišem nivou, poskupljenje struje, potrošačke korpe, sve su to razlozi da se vidimo u subotu u Podgorici, na mirnom protestu slobodnih građana Crne Gore”, kazao je Bogavac.

On se ujedno osvrnuo na saopštenje lokalnog odbora DPS u ovom gradu u kojem se ta, kako je rekao, partija hvali da se završavaju veliki infrastrukturni projekti u Beranama koje su oni pokrenuli.

“Umjesto da upute izvinjenje građanima Berana zbog korupcije, kriminala i afere „Koverat“ koja ovih dana potresa našu, ali i međunarodnu javnost, umjesto da traže oprost za sva nepočinstva koja su sprovodili nad svojim gradom dok su bili u prilici da kovertama mašu po Beranama, lokalni DPS mučenici daju isprazna saopštenja sa svojih partijskih sastanaka”, navodi Bogavac.

On podsjeća da će DPS “ostati upamćen po tome da za vrijeme vršenja vlasti niti jedan projekat nijesu završili u Beranama, kao što će ostati zapisano da su upravo oni na Vasovim vodama, koje pominju u saopštenju, izvodili policiju na svoje građane i svoj narod”.

“Zato, prije nego se odluči beranski DPS na koju će gubitničku stranu – Milovu ili Duškovu, na vrijeme ćemo ih podsjetiti da su u ranijem periodu zdušno podržavali svog koordinatora na lokalnim izborima u Beranama, SvetozaraMarovića, koji je završio znamo kako. Još jednom ih upozoravamo da dobro razmisle u kom će sada pravcu, kako ne bi ponovili istu grešku”, dodao je predsjednik OO SNP Berane.

Prema riječima Bogavca beranska lokalna vlast, na čelu sa SNP-om, “nastavlja uspješnu realizaciju svega planiranog, bez obzira na otvorenu opstrukciju pojedinih ministara, koje lokalni DPS gubitnici tjeraju da opstruiraju ulaganja u svoj grad i svoju sredinu, čime direktno nanose štetu svim građanima, pa i onima koj isu glasali za njih”.

Bonus video: