Tuponja: Nema novih izbora, DPS neka vrati mandat

U SDP-u smatraju da je raspisivanje novih izbora u Nikšiću zbog navoda o političkoj korupciji najbolji izlaz iz postojeće situacije u toj opštini, u Pozitivnoj misle drugačije
6 komentar(a)
Ažurirano: 01.12.2012. 15:39h

"Voljom građana Nikšića opozicija je u ovom gradu obezbijedila većinu, i stav koji su građani 14. oktobra iskazali vlast mora da poštuje. DPS mora Pozitivnoj Crnoj Gori da vrati mandat koji je obezbijedila na krajnje sumnjiv način. To je jedini epilog koji će Pozitivna Crna Gora priznati kao legitiman u ovom trenutku.

To je presudno za demokratiju i vladavinu prava u našoj zemlji", navodi se u saopštenju Pozitivne Crne Gore kojeg potpisuje Goran Tuponja, član predsjedništva te partije, nakon što je iz SDP-a saopšteno da smatraju da je raspisivanje novih izbora u Nikšiću zbog navoda o političkoj korupciji najbolji izlaz iz postojeće situacije u toj opštini.

SDP traži nove izbore u Nikšiću >>>

"SDP se principijelno zalaže za raspisivanja novih izbora, ukoliko postoji bilo kakva sumnja u postojanje političke korupcije, kazao je “Vijestima” izvor iz vrha SDP-a.

U Pozitivnoj, međutim, smatraju da nema mjesta novim izborima.

"Nema novih izbora, već DPS treba da vrati mandat koji je obezbijedila na nedemokratski način, a u pokušaju da prekroji izbornu volju građana", navode u Pozitivnoj CG.

Bonus video: