Predsjednik SO Kotor biće Nikola Bukilica

Socijaldemokratama osim predsjednika parlamenta i potpresjednika Opštine, pripalo je mjesto izvršnog direktora Luke Kotor
122 pregleda 3 komentar(a)
Opština Kotor, Foto: Ivana Komnenić
Opština Kotor, Foto: Ivana Komnenić
Ažurirano: 14.11.2012. 16:48h

Novi predsjednik Skupštine opštine Kotor biće Nikola Bukilica, a potpredsjednik kotorske opštine Branko Nedović, potvrdio je Vijestima Nedović.

Bukilica koji je je proteklih godina bio savjetnik ministra unutrašnjih poslova, po struci ekonomista, radni vijek započeo je u splitskoj “Jugoplastici”, a nakon zemljotresa 1979. vratio se u Crnu Goru i od tada je obavljao niz značajnih funkcija, predsjednik tadašnjeg Izvršnog odbora Skupštine opštine, potpresjednik Opštine, ambasador- savjetnik zajednice Srbija i Crna Gora u Zagrebu, načelnik policije Tivat.

Nedović je obavljao dužnost predsjednika kotorskog parlamenta od 2004. do 2008.

Nastavak konstitutivne sjednice na kojoj će biti izabran predsjednik lokalnog parlamenta zakazan je za 15. novembar, a pola sata prije biće potpisan koalicioni sporazum o obavljanju vlasti u Kotoru ( DPS, SDP, LP i HGI).

Socijaldemokratama osim predsjednika parlamenta i potpredsjednika Opštine, pripalo je mjesto izvršnog direktora Luke Kotor i rukovodeća mjesta Sekretarijata za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj i Informacionog centra.

Nedović je kazao da još nije odlučeno ko će iz redova te partije sjesti u fotelju izvršnog direktora Luke Kotor, te da će se o tome odlučivati narednih dana.

Bonus video: