ČASOPIS SE BAVI SPOLJNO-POLITIČKIM AKTIVNOSTIMA VLADE I MINISTARSTVA

Darmanović za „Diplomarius” plaća pet hiljada eura

Časopis “Diplomarius” se bavi spoljno-političkim aktivnostima Vlade i ministarstva, a prvi broj je objavljen u avgustu 2013. godine, kada je tim resorom rukovodio tadašnji potpredsjednik Vlade Igor Lukšić
1 komentar(a)
Srđan Darmanović, Foto: Boris Pejović
Srđan Darmanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 13.06.2018. 18:50h

Ministarstvo vanjskih poslova (MVP) će na štampanje spoljno-političkog magazina “Diplomarius” potrošiti pet hiljada eura. Ugovorom objavljenim na sajtu ministarstva, za štampanje časopisa biće zadužena firma “Radna soba”.

Navodi se da se ugovor može jednostrano raskinuti u slučaju da jedna od strana ne bude izvršavala obaveze u skladu sa dogovorom. U tom slučaju, kako se navodi, ugovor se raskida u roku od 15 dana nakon pisanog zahtjeva.

Časopis “Diplomarius” se bavi spoljno-političkim aktivnostima Vlade i ministarstva, a prvi broj je objavljen u avgustu 2013. godine, kada je tim resorom rukovodio tadašnji potpredsjednik Vlade Igor Lukšić.

Časopis izlazi jednom godišnje, a posljednji broj objavljen je u martu 2016. godine.

Ministarstvo će do kraja godine za nabavku zastava potrošiti tri hiljade eura, a ugovor je potpisan sa firomom “CN Trade group”. U ugovoru koji je objavljen na sajtu MVP-a ne navodi se o kojoj količni zastava se radi, ali se ističe da ugovor važi do potrošnje ugovorene sume. Ministarstvo je sklopilo i ugovor sa firmom “Auto Čačak” prema kojem će za održavanje službene škode Uprave za dijasoporu potrošiti 455 eura.