Begzić kaže da nije vrijeđao Mustafića: Samo smo se prepirali

Begzić tvrdi da nije aktivista DPS, već slobodni građanin koji glasa za građansku koaliciju
0 komentar(a)
Bajram Begzić, Foto: Anto Baković
Bajram Begzić, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 18.10.2012. 15:39h

Baranin Bajram Begzić tvrdi da nije napao visokog funkcionera Bošnjačke stranke (BS) Sulja Mustafića na autobuskom parkingu u Starom Baru, navodeći da je sa Mustafićem imao samo kraću polemiku.

Ne navodeći Begzićevo ime, Mustafić je ranije kazao da ga je na dan izbora grubo izvrijeđao lokalni aktivista DPS-a naočigled roditelja i dvadesetak mještana. Begzić tvrdi da nikakvih uvreda nije bilo, navodeći da mu sa 70 godina tako nešto ne priliči. U starom Baru, kako tvrdi, na dan izbora prišao je prijatelju koji je stajao sa Mustafićem.

“Na moje 'Dobar dan' i rukovanje s prijateljem, Mustafić je podsmješljivo i na neki način zlurado odgovorio 'Dobar dan' i pružio mi ruku koju nijesam prihvatio, uz obrazloženje da ne pružam ruku onome ko je protiv mene i mojih sugrađana po bilo kom osnovu”, navodi se u Begzićevoj pisanoj izjavi dostavljenoj “Vijestima”.

On je optužio BS da na neprimjeren način određuje nacionalnu pripadnost građana, ističući da je Mustafić kasnije želio da predstavi kako je bilo sukoba. Begzić tvrdi da nije aktivista DPS, već slobodni građanin koji glasa za građansku koaliciju. On tvrdi da njegovom razgovoru sa funkcionerom BS nijesu prisustvovali Mustafićevi roditelji.

“Neka smo i ja i Suljo zahvalni što je tu bio moj prijatelj, odbornik DPS kojeg Suljo proziva, jer bi možda došlo i do većeg incidenta da se taj moj prijatelj nije postavio između nas i tako spriječio još veći sukob”, navodi se u reagovanju Begzića.

Bonus video: