Cetinjski DPS: Milić je loše informisan o situaciji u Prijestonici

Milić je prilikom posjete Cetinju, između ostalog kazao “da Cetinje vlast najčešće obilazi pred izbore, kada joj trebaju glasovi"
90 pregleda 6 komentar(a)
Srđan Milić, Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Srđan Milić, Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 27.09.2012. 17:19h

Cetinjskom DPS-u nije se dopalo na koji način je lider SNP Srđan Milić, opisao stanje u crnogorskoj prijestonici, nakon njegove posjete tom gradu u okviru predizborne kampanje.

Predsjednika OO DPS Cetinje Jovan Martinović, u svom regovanju kaže “da Milićeve izjave, prilikom posjete Cetinju, vjerovatno proizilaze iz činjenice da je očito nedovoljno i neobjektivno informisan o situaciji u crnogorskoj Prijestonici”.

"Da je, prilikom boravka na Cetinju, obišao brojne druge cetinjske privrednike, njihove pogone i objekte, a ne samo jedan, gospodin Milić, sasvim sigurno, ne bi mogao ustvrditi kako na Cetinju postoji možda jedan kolektiv koji radi i privređuje", kaže Martinović

"Kako bi preispitao svoju ocjenu o niskom kvalitetu obrazovanja, gospodinu Miliću preporučujemo da, kada već to nije uradio juče, narednog puta obiđe nekadašnji donji 'Obod', koji danas jeste jedno od najvećih gradilišta u našoj državi – a upravo u cilju poboljšanja tog kvaliteta", navodi Martinović.

On kaže da ga čude I ocjene iz SNP-a o zdravstvenim uslugama, kada su, kako kaže Martinović, one među najkvalitetnijim u zemlji.

"Da je, prilikom boravka na Cetinju, obišao brojne druge cetinjske privrednike, njihove pogone i objekte, a ne samo jedan, gospodin Milić, sasvim sigurno, ne bi mogao ustvrditi kako na Cetinju postoji možda jedan kolektiv koji radi i privređuje", kaže Martinović.

On pita Milića “da li su mu promakli i preostali projekti zahvaljujući kojima grad već ubira različite benefite koji će, kako vrijeme odmiče, biti sve vidljiviji i brojniji”?

Martinović je pozvao Milića “da još jednom posjeti Cetinje, kako bi obišao grad – što dan ranije, očito, nije uspio da uradi”.

Milić je prilikom posjete Cetinju, između ostalog kazao “da Cetinje vlast najčešće obilazi pred izbore, kada joj trebaju glasovi, te da je Cetinje grad koji ima mnogo da pruži, ali je malo dobio za uzvrat”.

Bonus video: