Pajović poručio Lukšiću: Njušite svoje

Pajović je kazao da je gorak ukus i neprijatan miris rezultata vladavine DPS-a i pozvao građane Pljevlja da izađu na birališta 14. oktobra
53 pregleda 27 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2012. 22:32h

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović poručio je potpredsjedniku DPS-a Igoru Lukšiću i vrhu njegove partije „da prestanu da njuše” tu partiju i “da njuše svoje jer možda oni imaju mirisa“.

Pajović je to rekao na promotivnom skupu Pozitivne u Pljevljima, odgovrajući na prethodnu Lukšićevu ocjenu da Pozitivna nema “ni mirisa, ni ukusa”.

Pajović je kazao da je gorak ukus i neprijatan miris rezultata vladavine DPS-a i pozvao građane Pljevlja da izađu na birališta 14. oktobra.

Poručio je crnogorskim političarima koji su u poslednjih 23 godine bili na vlasti ili u opoziciji da im je vrijeme da idu u političku penziju jer su potrošeni i da su pokazali šta su mogli:„Hvala im na svemu i vrijeme im je za političku penziju“.

Dave Crnu Goru 23 godine

On je kazao da Pozitivna ne bi bila osnovana da su drugačija vlast i opozicija.

„Opozicija nas je prije nego što smo osnovani okarakterisala kao produženu ruku vlasti. Nakon izvjesnog vremena vlast nam je rekla da smo bez mirisa i ukusa, velikosrbi i da hoćemo sa opozicijom. Prije toga su nam rekli da smo produžena ruka nezavisnih medija.

Ni sa jednim ni drugim nećemo jer mi imamo političke principe. Nećemo da učestvujemo u njihovim prljavim igrama i opštoj političkoj žabokrečini koji su oni napravili u Crnoj Gori. Rezultat svega toga nakon 23 godine je bio da se svaki građanin osjećao kao gubitnik“, rekao je Pajović.

On je kazao da oprašta, ali ne zaboravlja izjavu predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, izrečenu nedavno u Pljevljima da Pozitivna pokušava da crnogorskim rukama udavi Crnu Goru: „Bez trunke srama i stida to je izgovorio sa ove bine. Neka mu je oprošteno jer mi smo Pozitivna Crna Gora i mi znamo da praštamo, ali ne zaboravljamo. Nepristojno je to izgovoriti od onih koji 23 godine dave Crne Goru, posebno u gradu koji je dao Crnoj Gori sve što je imao“, rekao je Pajović.

On je kazao da DPS nije država, niti će ikad biti, već da smo to „mi koji ne krademo svoju državu i budućnost svoje djece, koji ne trošimo državno gorivo, telefone“.

„To je država Crna Gora a ne oni. Nikad se patriotizam u Crnoj Gori nije mjerio koliko ćete oteti državi, to nije bilo i to neće moći biti ni sjutra“, rekao je predsjednik Pozitivne.

Galerija

Bonus video: