Milić: Đukanovića po obrazu može udariti samo izborni poraz

„U čaši vode bi nas sve popio“, prokomentarisao je Milić Đukanovićev stav prema SNP-u
52 pregleda 0 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Beća Čoković
Srđan Milić, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 25.09.2012. 20:06h

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić kazao je da ta partija nikada neće praviti kompromis po pitanju jezika, crkve, himne i zastave. Milić je tokom posjete Grančarevu kod Bijelog pola kazao da za SNP nema kompromisa ni po pitanju ulaska u NATO.

“Zna se da smo za vraćanje srpskog jezika, zaštitu i očuvanje crkve, za narodnu trobojku i skraćivanje himne, ali i za referendum kada je u pitanju NATO, na kojem ćemo glasati protiv“, kazao je Milić tokom posjete Grančarevu.

On je istakao da se zna da je najjača opoziciona stranka protiv odvajanja Kosova, navodeći da je priznanjem nezavisnosti Kosova Crna Gora napravila veliku bruku i zabila nož u ledja Srbiji.

Đukanovića po obrazu može udariti samo poraz

Komentarišući dosadašnju predizbornu kampanju vlasti, Milić je priznao da predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović ne napada SNP, ali da je jasno “nedaj bože da da mi nekome želimo dobro koliko Milo želi SNP-u“.

„U čaši vode bi nas sve popio“, prokomentarisao je Milić Đukanovićev stav prema SNP-u.

Govoreći o nastupima lidera DPS-a Milić je rekao da je on sve ispričao u poslednjih desetak dana.

„Vidim da on ne odgovara, jer da to uradi, mora da ima obraz. Ali njega to po obrazu ne udara. Po obrazu ga može udariti samo izborni poraz. I zato njemu puno teže pada istina da je on nesposoban da vodi državu”, kazao je Milić.

On je ocjenio da Đukanović ima veliki problem kako da se ponaša u narednom periodu, navodeći da svako ko na dan izbora ostane kod kuće zapravo pomaže da DPS ostane na vlasti.

Bonus video: