DF: Dijelimo se na korumpirane i nekorumpirane

Lekić primjećuje da nijedna afera u Crnoj Gori nema ishod: “DF će tražiti da tužioci krivično odgovaraju ako ne rade svoj posao“
87 pregleda 37 komentar(a)
Miodrag Lekić, Nebojša Medojević, Demokratski front, Foto: Anto Baković
Miodrag Lekić, Nebojša Medojević, Demokratski front, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 11.09.2012. 07:07h

Lider DF-a Miodrag Lekić je u rodnom Baru sinoć poručio da je osnovni kriterijum podjele u Crnoj Gori na nekorumpirane i korumpirane, a ne na suvereniste i unioniste.

Obraćajući se aktivistima DF u velikoj Sali SO, Lekić je kazao da je prihvatio poziv PZP-a i Nove da uđe u DF jer te partije vode nekorumpirani političari.

"Često me pitaju koliko imaš suverenista, koliko imaš unionista sa sobom. Ja kažem - ne znam i ne želim da znam jer je to intima svakoga. Kriterijum podjela u Crnoj Gori je na one koji kradu i one koji ne kradu, one koji poštuju zakone i one koji ih krše. Insistiram da je osnovni kriterijum podjela u Crnoj Gori na korumpirane i nekorumpirane”, kazao je Lekić.

On je dodao da se 45 posto glasača u Crnoj Gori koji su glasali za federaciju „anatemišu i proglašavaju izdajicama“.

"To je neviđeni paradoks jer je ista grupacija predvođena Milom Đukanovićem godinama anatemisala ljude koji su bili za suverenu Crnu Goru, pa kad to saberete, u takvim vulgarnim političkim intepretacijama cijela je Crna Gora bila izdajnička“, naglasio je Lekić.

Primijeto je da nijedna afera u Crnoj Gori nema ishod: “DF će tražiti da tužioci krivično odgovaraju ako ne rade svoj posao“

Čelnici fronta su simpatizerima kazali da već imaju spremne planove i partnere za ciklus od tri i po milijarde eura za dvije hidroelektrane, auto put Bar-Boljare sa kolegama iz Srbije, drugi blok termoelektrane, Buljaricu, Adu Bojanu i Veliku plažu i da im treba još samo nova vlada.

Na skupu su govorili i Milan Knežević, Zarija Pejović, Vojo Vuletić i Dejan Đurović.

Bonus video: