Mandić: Uzeti kriminalcima i razvijati ekonomiju

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević je istakao da je Front okupio ljude spremne da zaustave “najveće zlo” koje je posljednjih decenija snašlo Crnu Goru
23 komentar(a)
medojević, mandić, Foto: Savo Prelević
medojević, mandić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.09.2012. 07:36h

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić pozvao je građane da izađu na izbore kako bi srušili “kriminalnu vlast od koje treba oduzeti nelegalno stečenu imovinu” koju bi iskoristili za otvaranje novih radnih mjesta i preporod uništene ekonomije.

Na tribini Demokratskog fronta (DF) u Beranama, Mandić je rekao da je program tog opozicionog saveza, koji je sačinilo 30 univerzitetskih profesora, “garant koji može da sruši odnarođenu vlast Mila Đukanovića”.

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević je istakao da je Front okupio ljude spremne da zaustave “najveće zlo” koje je posljednjih decenija snašlo Crnu Goru, dok je zamjenik predsjednika Nove Goran Danilović u svom obraćanju ustvrdio da DPS u ovom trenutku nema većinu i da će doživjeti fijasko na predstojećim izborima.

“Pobijedićemo DPS na izborima, jer smo mi snaga, koja šalje poruke mira, stavljajući do znanja da u našim redovima ima mjesta za sve poštene i dobromisleće ljude u Crnoj Gori”, rekao je Danilović.

Na tribini su govorili i funkcioneri PzP-a i Nove Branko Radulović i Stahinja Bulajić, zatim predsjednik stranke penzionera Vojo Vuletić, član Glavnog odbora SNP-a koji je pristupio Demokratskom frontu Milun Zogović, dok je u ime domaćina prisutne pozdravio poslanik Nove Radojica Živković.

Bonus video: