čekaju odgovor

Budva: SNP nudi koaliciju Novoj i PZP-u na lokalnim izborima

Upitan da prokomentariše odluku Vujičića da pristupi DF-u, Marković je kazao da je autonomna odluka svakog člana partije da li će poštovati odluke stranačkih organa i Statut
71 pregleda 14 komentar(a)
Ažurirano: 29.08.2012. 15:09h

Budvanski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) ponudio je opštinskim odborima Nove srpske demokratije (NOVA) i Pokreta za promjene (PZP) da na predstojećim lokalnim izborima nastupe u koaliciji.

Predsjednik budvanskog Odbpora SNP-a Veselin Marković kazao je da od kolega iz NOVE i PZP-a još nije dobio konkretan odgovor.

„Smatramo da su nastupi opozicionih odbornika protekle četiri godine u opštinskom parlamentu bili usaglašeni i jasno usmjereni u korist građana i protiv aktuelne koalicione vlasti u Budvi“, kazao je Marković agenciji Mina.

Prema njegovim riječima, u budvanskom SNP-u smatraju da bi tu prepoznatljivost, trebalo ostvariti na predstojećim izborima koalicionom listom.

Predsjednik OO SNP Veselin Marković kazao je da od kolega iz NOVE i PZP-a još nije dobio konkretan odgovor

„Bez obzira na to kakvi će biti odgovori, SNP u Budvi već realizuje predizborne aktivnosti i biće spremna da nastupi sa kvalitetnom listom i jasnim programom“, rekao je Marković.

Upitan da prokomentariše odluku budvanskog odbornika i člana Glavnog odbora SNP-a Božidara Vujičića da pristupi Demokratskom frontu, Marković je kazao da je autonomna odluka svakog člana partije da li će poštovati odluke stranačkih organa i Statut.

Galerija

Preporučujemo za Vas