Jočić: Zločinci se vratili na mjesto zločina

"Da li su ovog puta nadletjeli Murino, nisam sigurna, a ako jesu, raskrvavile su još uvijek svježe rane, koje uostalom, nikada neće zarasti"
10 komentar(a)
Žene DF, performans, Marina Jočić, Foto: Savo Prelević
Žene DF, performans, Marina Jočić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.06.2018. 11:10h

Jutros su u niskom letu nebom iznad Podgorice protutnjali avioni Nato alijanse. Za početak pet. I podsjetili nas živo na 1999. godinu kada su zločinci saveza smrti sijali užas širom Crne Gore i Srbije, kazala je poslanica Demokratskog fronta Marina Jočić.

Ona smatra da činjenica da su u pitanju avioni Italije i Grčke, "bliskih zemalja, ne umanjuje užas koji se javlja kod svih nas koji nikada nećemo zaboraviti „milosrdnog anđela“ i njegove eskadrile, rakete, osromašeni uranijum".

"Da li su ovog puta nadletjeli Murino, nisam sigurna, a ako jesu, raskrvavile su još uvijek svježe rane, koje uostalom, nikada neće zarasti.Slavodobitna najava Đukanovića da smo sada sigurni kada smo u Nato i tvrdnja da je naše nebo sada sigurno, nameće pitanje od koga Crnoj Gori prijeti opasnost. Da nije možda opasnost od Srbije koja je redovno dežurni krivac crnogorskog režima, ili pak od članica Nato – Hrvatske i Albanije čija je poluzvanična politika stvaranje Velike Albanije", kazala je Jočić.

Poslanica Demokratskog fronta je pitala i hoće li NATO da "brani od Kosova koje ne krije aspiracije na teritoriju CG".

"Ili se Đukanovićev režim već nagodio sa svojim prijateljem Tačijem da dobrovoljno preda ono što su na graničnim prostorima ka Kosmetu glavama branile generacije naših predaka. I to nije malo, nego se priprema usvajanje zakona da naši vojnici idu u NATO misiju na Kosovo i Metohiju i tamo možda poginu braneći „nezavisnost i teritorijalni integritet“ lažne države i kosovske mafijaške vlasti.Godinu nakon nelegalnog ulaska u Nato alijansu, postavlja se šta smo od toga dobili osim ovih pet zloslutnih aviona jutros?! Jesu li porasle investicije, je li se smanjio kriminal na ulicama, jesmo li dobili kakva sredstva za odbranu od elementarnih nepogoda, i na kraju, koliko smo iz budžeta platili luksuz da budemo član ovog nečasnog društva?!Naravno, ništa od toga. Dobio je jedino režim Mila Đukanovića i za nagradu se ustoličio na vlasti. O narodu vlast i onako niko ne brine", kazala je Jočić.

Bonus video: