Pius Fišer bez komentara o Đukanovićevom povratku

“Mislim da ovo nije mjesto za tu temu, niti ja kao ambasador Njemačke treba to da komentarišem"
0 komentar(a)
Pius Fišer, Foto: Luka Zeković
Pius Fišer, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.08.2012. 12:47h

Ambasador Njemačke Nj.E. Pius Fišer nije želio da komentariše eventualni povratak na političku scenu Mila Đukanovića, bivšeg premijera ipredsjednika Demokratske partije socijalista.

Đukanović ne isključuje povratak: Pripadam Crnoj Gori i DPS-u >>>

Inače, ambasador Njemačke je posjetio izbjeglice sa Kosova u izbjegličkom kampu na Koniku, a nakon postavljenog pitanja vezanog za Đukanovića Fišer se prvo nasmijao.

“Mislim da ovo nije mjesto za tu temu, niti ja kao ambasador Njemačke treba to da komentarišem", kratko je odgovorio Fišer.

Na pitanje da li vidi sebe na nekoj od funkcija, predsjedničkoj ili premijerskoj, ranije je Đukanović rekao da o tome još nijesu razgovarali u DPS-u."Ništa se nije promijenilo u mojoj ličnoj orijentaciji sa kojoj sam vas upoznao prije par godina kad sam odlučio da se nastavim baviti politikom sa pozicije predsjednika stranke. I danas je tako, ali, kao što znate, u politici i svakom drugom poslu, uvijek morate slijediti svoj i interes zajednice kojoj pripadate", naveo je Đukanović.On, kako je kazao, pripada i Crnoj Gori i DPS-u."Razgovaraćemo o tome šta je najbolje za uspjeh naše partije na izborima i za efikasno vršenje vlasti nakon očekivane pobjede na izborima", rekao je Đukanović.

Bonus video: