Sekulić: Očekujem uljudno izvinjenje od Uljarević i CGO

"Iznenađenje je bilo tim veće kada sam pročitao saopštenje na vašem sajtu u kojem navodite da ste do tog podatka dosli "detaljnim uvidom u dostupne izvještaje o prihodima i imovini javnih funkcionera za 2017.godinu""
2 komentar(a)
Ažurirano: 04.06.2018. 11:29h

Bio sam neprijatno iznenadjen kada sam jutros u dnevnoj štampi pročitao da me optužujete da kao javni funkcioner nijesam prijavio dodatak na platu iz decembra prošle godine u svom izvještaju o prihodima dostavljenom Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK), saopštio je danas poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Sekulić obraćajući se izvršnoj direktorki Centra za građansko obrazovanje (CGO), Daliborki Uljarević.

On je reagovao na to što je CGO pozvao ASK da kazni 24 poslanika vladajuće koalicije jer u imovinskim kartonima nisu prijavili dodatak na zaradu koji su dobili od parlamenta krajem prošle godine. Među ta 24 poslanika je i Sekulić.

"Iznenađenje je bilo tim veće kada sam pročitao saopštenje na vašem sajtu u kojem navodite da ste do tog podatka dosli "detaljnim uvidom u dostupne izvještaje o prihodima i imovini javnih funkcionera za 2017.godinu". Uz to, dajete i link izvještaja poslanika iz kojeg se jasno vidi da sam u svom izvještaju, ipak, prijavio, kako je vi nazivate - varijabilu. Najmanje što ocekujem od vas i vaše NVO jeste uljudno izvinjenje u istim medijima u kojima je informacija objavljena. Ne želim da špekulisem da li je u pitanju zla namjera, pokušaj lične diskreditacije ili nemarnost", kazao je Sekulić.

Bonus video: