SNP: Bečić ne može da se pomiri sa činjenicom da nije bio kandidat za predsjednika Crne Gore

"Kome pamćenje nije kratko, lako će se sjetiti da je Bečić na Šestom kongresu SNP, demokratskim glasanjem za predsjednika partije ubjedljivo izgubio i povrijeđenog ega opustošio SNP, pa napustio partiju"
70 pregleda 25 komentar(a)
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
Ažurirano: 04.06.2018. 10:59h

Najnoviji napadi predsjednika Demokratske Crne Gore Alekse Bečića na ostalu opoziciju su neodgovorni potez jednog pojedinca koji još ne može da se pomiri sa činjenicom da nije bio kandidat za predsjednika Crne Gore, saopšteno je danas iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Iz SNP su reagovali na tvrdnje koje je Bečić iznio u intervjuu "Vijestima" u kome je između ostalog predsjednik Demokrata kazao da će "opoziciji svanuti kada ode stara garda".

"Žao nam je što oni koji su počeli sve podjele u opoziciji danas nastupaju na ovaj način i sebe predstavljaju spasiteljima. Kome pamćenje nije kratko, lako će se sjetiti da je Bečić na Šestom kongresu SNP, demokratskim glasanjem za predsjednika partije ubjedljivo izgubio i povrijeđenog ega opustošio SNP, pa napustio partiju. Takođe je podijelio građansku opoziciju, a sa DF-om bio u konstantnom sukobu. Da li se radi o "udbaškim podmetačinama" i "monstruoznim napadima" tek ćemo da vidimo", navodi se u saopštenju SNP.

Iz te partije su poručili Bečiću da ima u glavi da bez SNP ne može doći do promjena.

"Isto tako, želimo da mu poručimo da i kod nas ima i mladih i obrazovanih, tako da nećemo dozvoliti da nam megatrendovci kroje sudbinu. Spustite se ne zemlju. Vrijeme je. I zbog vas i zbog nas i zbog onih koji će tek doći. Borimo se za smjenu vlasti i promjene u društvu zbog budućnosti naše zemlje, a ne za veći broj glasova u opoziciji. Trenutno, zbog vaše nazovi politike, neko raste 150 posto, neko pada a DPS nikad jači", zaključuje se u saopštenju SNP.

Bonus video: