Pozitivna Crna Gora otvorila kancelarije u Beranama

"Pozitivna Crna Gora će omogućiti da se u Crnoj Gori stvori i zavlada pozitivan duh koji će da iznjedri prosperitet u privredi"
12 komentar(a)
Mladen Bojanić, Foto: Zoran Đurić
Mladen Bojanić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.07.2012. 12:39h

Crnoj Gori su potrebne političke promjene kako bi svi građani imali jednake šanse bez obzira koje su vjere ili nacije, poručio je danas generalni sekretar Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić na otvaranju kancelarije te stranke u Beranama.

"Želimo jasno i glasno da kažemo da Crnoj Gori trebaju političke promjene koje imaju za cilj da svim građanima daju jednaku šansu, bez obzira na to koje su vjere i nacije, ili u kojem dijelu Crne Gore žive", rekao je Bojanić.

On je čestitao građanima Berana 21. jul Dan opštine a svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti početak mjeseca Ramazana.

"Današnji datum je za ponos i pamćenje, pa i mi iz Pozitivne želimo da ga obilježimo na način svojstven stanovnicima ovih krajeva, poštujući različitosti i uvažavajući tradiciju", rekao je Bojanić.

On je poručio da su prostorije Pozitivne Crne Gore otvorene za sve građane.

"Pozivamo Vas da zajedničkim snagama dođemo do rješenja koji će život u ovom gradu učiniti kvalitetnijim, sadržajnim i pružiti građanima šansu da se u svojoj sredini ostvare na ličnom i profesionalnom planu", rekao je Bojanić.

Član Glavnog odbora Milić Joksimović kazao je da otvaranjem kancelarije građani Berana počinju svoj put ka sveobuhvatnim promjenama koje su neophodne, kako u toj sredini, tako i u cjelokupnom crnogorskom društvu.

"Pozitivna Crna Gora će omogućiti da se u Crnoj Gori stvori i zavlada pozitivan duh koji će da iznjedri prosperitet u privredi kroz razvoj svih privrednih grana, ali i razvoj kulture i nauke, koji će poštovati različitosti svih građana naše države", kazao je Joksimović.

Bonus video: