Pozitivna Crna Gora otvorila kancelariju u Nikšiću

Prema riječima Miloša Perovića, člana Glavnog odbora, kancelarija je otvorena za sve koji otvoreno govore o svim političkim pitanjima
179 pregleda 16 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Pozitivna Crna Gora Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 28.06.2012. 12:52h

Poslije Podgorice i Bara, danas je u Nikšiću otvorena kancelarija stranke Pozitivna Crna Gora.

Prema riječima Miloša Perovića, člana Glavnog odbora, kancelarija je otvorena za sve koji otvoreno govore o svim političkim pitanjima.

"Kancelarija je otvorena za sve koji politiku vide na jedan drugačiji, realniji način, koji politiku vide ne kao praktikovanje moći i privilegija nego kao odgovoran odnos traženja rješenja za sadašnju inače tešku situaciju u Crnoj Gori", kazao je Perović.

Prema njegovim riječima veliki broj Nikšića je "pozitivno" opredijeljen.

"Kada kažem pozitivno opredijeljen onda mislimo na to da većina Nikšićana ne želi mržnju i osvetu, već pozitivna prava rješenja u politici i svim oblicima života", istakao je Perović.

Generalni sekretar Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić kazao je da je otvaranje kancelarije u Nikšić još jedna u nizu aktivnosti koju ta stranka preduzima kako bi građanima bliže predstavili njihove političke stavove.

"Želimo da jasno i glasno kažemo da Crnoj Gori trebaju političke promjene koje imaju za cilj da svim građanima daju jednaku šansu bez obzira koje su vjere i nacije, jer obrazovanje i posvećenost poslu treba da budu jedino mjerilo", istakao je Bojanić.

Kancelarija Pozitivne Crne Gore u Nikšiću nalazi se u Ulici Novaka Ramova

Bonus video: