Odabrani na rođendanu DPS-a: Dragan Brković, Sava Grbović...

Iz partije je saopšteno da je definisanje datuma izbora u nadležnosti predsjednika države, a na političkim partijama je da budu spremne za svaku odluku
223 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.06.2012. 07:28h

Demokratska partija socijlalista organizovala je juče koktel u straoj zgradi Vlade povodom 21. godišnjice te partije kojem su, osim članova najviših organa vladajuće partije, prisustvovali predstavnici političkih partija, kao i brojni poslenici kulturnog, sportskog, privrednog života Crne Gore.

Dragan Brković (gore) i Sava Grbović (dolje) juče na prijemu

Među zvanicama na koktelu, koji nije bio otvoren za javnost, bili su biznismeni bliski šefu DPS-a Milu Đukanoviću - Sava Džigi Grbović, Zoran Bećirović, Dragan Brković, zatim generalni sekretara Saveza sindikata Crne Gore Zoran Masoničić, urednik “Pobjede” Srđan Kusovac, bivši gradonačelnik Ulcinja Gzim Hajdinaga, bivši gradonačelnik Budve Rajko Kuljača, bivši dekan Pravnog fakulteta Ranko Mujović, bivši dugogodišnji ministar Jusuf Kalamperović i njegovi partijski drugovi, šef parlamenta Ranko Krivokapić, Ivan Brajović i Raško Konjević, džudista Srđan Mrvaljević...

Vuković: Izbori na jesen su najbolje rješenje >>>

Nakon teksta o Lutriji, novinari dobili pjesmu o ubistvu >>>

Vektra bankrotirala >>>

Đukanović je u prigodnom govoru rekao da je cilj DPS-a “evropski kvalitet života svakog našeg građanina”.

[GALERIJA] Ko su gosti na DPS rođendanu

“Ubijeđen sam da DPS i dalje ima najvažniji dio ukupne narodne podrške u Crnoj Gori, da povede Crnu Goru putem ostvarivanja i sljedećih etapa naše društvene emancipacije i ukupnog razvoja”, naveo je, kako se navodi na sajtu DPS-a, Đukanović.

U prijepodnevnim časovima, portparol DPS-a Časlav Vešović bio je domaćin na koktelu upriličenom za predstavnike medija. On je novinarima kazao da je definisanje datuma izbora u nadležnosti predsjednika države, a na političkim partijama je da budu spremne za svaku odluku.

Galerija

Bonus video: