URA o Martinoviću i čituljama: DPS i Đukanović ne prezaju od bilo čega

"Našem kolegi iz Demokrata Vladmiru Martinoviću dajemo podršku i uvjeravamo ga da će ideje koje dijelimo ubrzo pobijediti na zadovoljstvo svih građana Crne Gore"
1 komentar(a)
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 23.05.2018. 11:59h

Iz Građanskog pokreta URA najoštrije su osudili čin kojim je fotografija nosioca liste Demokratske Crne u Kolašinu Vladimira Martinovića osvanula na mjestu gdje se inače lijepe čitulje.

"Još jedan u nizu činova kojim se dokazuje slika izvitoperenog društva a sa njim i političkog ambijenta za čije kreiranje je najodgovornija Demokratska partija socijalista (DPS) i njen lider Milo Đukanović. U stilu svojih političkih učitelja iz mračnih devedesetih, metodama koje ne poznaje nijedno demokratsko društvo a u panici što im se sprema debakl na lokalnim izborima u gotovo svim crnogorskim gradovima ne prezaju od bilo čega", navode u pokretu URA.

Oni ocjenjuju i da su ovo zadnji, nemoćni izdisaji partije koja je Crnu Goru unazadila i čiji, kako kažu "doživotni predsjednik juče saopštava da neće moliti za ulazak u Evropsku uniju".

"Poručujemo mu da se neće ni pitati oko takvih stvari jer vrijeme 21. vijeka stiže i u Crnu Goru. Našem kolegi iz Demokrata Vladmiru Martinoviću dajemo podršku i uvjeravamo ga da će ideje koje dijelimo ubrzo pobijediti na zadovoljstvo svih građana Crne Gore, a da će ovakvi prizori brzo poći u prošlost", zaključili su iz Građanskog pokreta URA.

Bonus video: