Radulović Simoviću: Uskoro ćeš odgovarati

“Propala se Crna Gora kada moram da polemišem sa ličnošću kao što je Simović. Na kakve sam grane spao, kukala mi majka"
51 pregleda 0 komentar(a)
Branko Radulović, Foto: Savo Prelević
Branko Radulović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.04.2012. 22:46h

Potpredsjednik PzP-a Branko Radulović ocijenio je da je jedina dobra stvar koju je uradio šef kluba poslanika DPS-a Milutin Simović ta što je “zbog svojih prijatelja (Filipa) Vukovića, (Darka) Šarića i (Stanka) Subotića rasturio opštinski odbor DPS-a u Pljevljima i postavio Vukovića koji je javno izjavljivao da Šariće nikada ne bi odao jer su dobri momci“.

Reagujući na Simovićevu izjavu, u kojoj ga je optužio da se bavi neistinama, Radulović je rekao da će vrijeme odgovornosti za sve loše što je učinjeno Crnoj Gori uskoro doći.

“Propala se Crna Gora kada moram da polemišem sa ličnošću kao što je Simović. Na kakve sam grane spao, kukala mi majka.

Polemišem sa onim koji je desetkovao crnogorski stočni fond, koji je devastirao poljoprivredno zemljište, koji je prokazan po koruptivnim radnjama, koji je smijenjen kao najgori ministar u najgoroj vladi, od kojeg je mnogo bolji sadašnji koji nema nikakve veze sa poljoprivredom”, rekao je Radulović, navodeći da je Simović sve radio za svoju korist, a za štetu Crne Gore.

Kazao je i da će šef kluba poslanika DPS-a ućutati “ako ima prst obraza kad pročita komentare i vidi šta ljudi pričaju o njemu”.

“Džabe kuknjava Simovića i njegovih nalogodavaca, 'sanaderizacija' je neminovna. Neka se Simović u najmanju ruku priprema za zaštićenog svjedoka”, poručio je Radulović.

Bonus video: