Pajović: Nema nam spasa sa aktuelnom vlašću

Pajović je kazao da će pozitivnom i jasnom poruku obići svakog birača, po sistemu "od vrata do vrata"
107 pregleda 2 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Arhiva Vijesti
Darko Pajović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 05.04.2012. 12:27h

Sa aktuelnom vlašću nam nema spasa, ali ima dovoljno onih koji mogu i moraju Crnoj Gori i njenim građanima obezbijediti prosperitet, ocijenio je lider novoosnovane Poziotivne Crne Gore, Darko Pajović.

Pajović je, odgovarajući na pitanja korisnika Fejsbuka, kazao da je uspostavljanje sistema jednakih šansi za sve u vrhu prioriteta nove partije.

"Radićemo na stvaranju jednakih uslova za život i rad na cijeloj teritoriji države, što će dovesti do pune mobilnosti kadrova i mogućnosti da biraju mjesto u kome se može profesionalno najbolje ostvariti", objasnio je on i najavio uskoro objavljivanje njihovog ekonomskog programa na Fejsbuku.

Jedan od korisnika društvene mreže pitao je kako Pozitivna Crna Gora planira da osvoji glasove zaposlenih u državnim institucijama koji su, kaže, iz straha i ucjena najveće glasačko tijelo režima.

Jasno i pozitivno

Pajović je kazao da će pozitivnom i jasnom poruku obići svakog birača, po sistemu "od vrata do vrata".

"U državnoj službi radi dosta profesionalaca i apsolutno niko neće i ne smije ostati zbog posla zbog partijske pripadnosti. Rad i nerad je jedino što treba biti parametar ocjene rada pojedinaca i institucije", kazao je dugogodišnji NVO aktivista.

Lider Pozitivne Crne Gore i na Fejsbuku je ponovio da u ne bi formirali koaliciju sa DPS-om.

"Ko god podržava naše političke principe je dobrodošao za eventualnu političku saradnju. No, sadašnja politika DPS-a, ali i jedan dio rukovodstva ove stranke koji su doveli Crnu Goru do sadašnje loše ekonomske situacije i lošeg stanja u društvu ne mogu biti naši potencijalni koalicioni partneri. Mi imamo definisane političke principe za eventualnu saradnju sa ostalim političkim subjektima i oni će uskoro biti dostupni javnosti, tako da se možete informisati o tim pojedinostima", zaključio je Pajović.

Bonus video: