Mandić: Herceg Novi je naša tvrđava

Mandić je konstatovao da je potrebna nova snaga ne samo Boke, kao važne regije i ključnog grada na primorju, već i cijele Crne Gore
0 komentar(a)
Andrija Mandić, Foto: Slavica Kosić
Andrija Mandić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 27.03.2012. 07:46h

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je da je Herceg Novi tvrđava njegove stranke.

"Kada budemo vlast u Novom uradićemo sve što je u našoj moći da ovaj grad bude uspješan i ide naprijed, da ima i novi život i nove ljude i sa njima i novu sreću", kazao je Mandić na proslavi trogodišnjice njegove stranke na glavnom gradskom trgu.

Lider Nove je uvjeren da će pobjedu na lokalnim izborima "proslaviti sa narodnim zastava, sa trobojkom koja će biti i zastava Novog, sa srpskim jezikom koji će biti službeni, ustavom u kome neće pisati da su Srbi nacionalna manjina i sa himnom u kojoj neće biti stihovi ustaškog zločinca Sekule Drljevića".

Mandić je konstatovao da je potrebna nova snaga ne samo Boke, kao važne regije i ključnog grada na primorju, već i cijele Crne Gore. Apelovao je da se ne prosipaju srpski glasovi.

"Mi nijesmo od onih koji dolaze kod vas da bi uzeli i ponijeli za Podgoricu", kazao je zamjenik predsjednika Goran Danilović.

"Neka svi vide da ovdje u Novom nema što da traži politika koja ne uvažava građane Novog, specifičnosti Boke, politika koja se odrekla prošlosti, koja ne zna ništa drugo nego da pljačka".

Na Trgu Nikole Đurkovića vijorile su se trobojke, upriličen je vatromet i prigodan program, a okupljeni su skandirali "Milo lopove".

Bonus video: