Medojević, Mandić i Bulatović sa bavarskim poslanicima

Predstvanici CSU su, kako se navodi, pozdravili držanje opozicije "koja radi u vrlo teškim uslovima u zemlji koja jos nije sprovela demokarstke refrome"
89 pregleda 0 komentar(a)
Nebojša Medojević, Andrija Mandić, Foto: Luka Zeković
Nebojša Medojević, Andrija Mandić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.03.2012. 19:19h

Predstavnici opozicije ocjenili su da zbog uticaja predsjednika DPS-a Mila Đukanovića Vlada, pravosuđe, policija i ANB nijesu ništa učinili po pitanju hapšenja i procesuiranja nosilaca korupcije visokog profila.

Predsjednici PzP-a i Nove Nebojša Medojević i Andrija Mandić, kao i Predrag Bulatović (SNP) razgovarali su sa delegacijom CSU, članicom vladajuće koalicije u Njemačkoj, koju je predvodio Valter Nadler iz bavarskog Parlamenta.

Predstavnici opozicije su istakli da je Đukanović moćniji od Vlade i državnih institucija koje su pokazale nesposobnost da se nose sa zadacima koje je pred Crnu Goru postavila EU.

U saopštenju PzP-a navodi se da su opozicionari upozorili da je Đukanovićev režim spreman zloupotrebi insitucije sistema kako bi “odbranio opljačkano blago”.

Predstvanici CSU su, kako se navodi, pozdravili držanje opozicije "koja radi u vrlo teškim uslovima u zemlji koja jos nije sprovela demokarstke refrome".

Oni su pozdravili napore građana, opozicije, NVO, sindikata, slobodnih medija i studenata da demokratizuju zemlju.

Bonus video: