Vučinić: Vaterpolo klub Budućnost je osnovan, koalicija "Za 21. vijek" plagira projekte

Kandidat za odbornika liste "Za dobro građana Podgorice", Draško Vučinić je kazao da su predstavnici URA-Demokrata dobrodošli da prisustvuju svečanosti i "vide kako to radi odgovorna vlast"
220 pregleda 1 komentar(a)
vaterpolo, Foto: Shutterstock
vaterpolo, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.05.2018. 14:28h

Vaterpolo - plivački klub Budućnost Podgorica osnovan je, a koalicija "Za 21. vijek" plagira projekte koji se već realizuju, saopšteno je koalicije "Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović"

Koalicija "Za 21 vijek" najavila je danas da će odmah nakon preuzimanja gradske uprave formirati vaterpolo klub "Budućnost", koji će učestvovati na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

"I ovog puta su zakasnili, jer je vaterpolo-plivački klub Budućnost Podgorica osnovan, a svečanost tim povodom biće organizovana sjutra na bazenu, koju će obilježiti govor našeg proslavljenog vaterpoliste, osvajača evropskog zlata, Nikole Janovića, ministra sporta", kazao je kandidat za odbornika liste "Za dobro građana Podgorice", Draško Vučinić.

On je rekao da koalicija Građanskog pokreta URA i Demokrata, čiji odbornici se nijesu sjetili ni da čestitaju građanima Podgorice natkriveni bazen, pokušava da, zbog popularnosti bazena, pred izbore "iskamči" koji politički poen plagiranjem projekata koji se već realizuju.

Vučinić je kazao da su predstavnici URA-Demokrata su dobrodošli da prisustvuju svečanosti i "vide kako to radi odgovorna vlast".

"Za razliku od one na brzinu sklepane u tri opštine gdje ne da ne osnivaju nove vateropolo klubove, već uništavaju postojeće proslavljene timove", rekao je Vučinić.

On je kazao da politika URA-Demokrate koja se zasniva na plagijatorskim sposobnostima njihovih predstavnika, najočiglednija je na primjeru o osnivanju vaterpolo kluba Budućnost.

"Lošim prepisivanjem projekata koji se već realizuju, samo dodatano pokazuju građanima Podgorice da ne zaslužuju njihovo povjerenje, posebno ako uzmu u obzir opštine u kojima vrše vlast, gdje im je najveći domet proslava dana ulaska tuđe vojske u sopstvenu državu. Ili što bi rekao njihov koalicioni partner – mnogo pričaju a malo rade", poručio je Vučinić.

Bonus video: