RAZGOVARALI SA POLJOPRIVREDNICIMA

DPS Rožaje: Vrijeme je da zaustavimo devastaciju Rožaja i odlazak omladine

"Vrijeme je da 27. maja na lokalnim izborima pokažemo da nam nije bilo dobro i da hoćemo i možemo bolje...", kazao je je nosilac izborne liste dr Bećir Kalač
73 pregleda 6 komentar(a)
DPS Rožaje, Foto: DPS
DPS Rožaje, Foto: DPS
Ažurirano: 15.05.2018. 13:21h

Vrijeme da građani Rožaja kažu da žele i hoće bolju lokalnu samoupravu koja će imati u vidu potrebe i urbanih i ruralnih područja, poručio je član predsjedništva GO DPS-a Milutin Simović konvencije ,,Za dobro građana Rožaja. Pobjednički ! DPS-Milo Đukanović , u Biševu i Lovnici.

Simović je kazao, da je "potrebna lokalna samouprava koja će imati snažniju i otvoreniju komunikaciju prema Vladi Crne Gore”. Naglasio je da je Crna Gora članstvom u NATO dobila mnoge benefite posebno u oblasti razvoja turizma i da država odgovorno radi kada je u pitanju članstvo u Evropskoj Uniji kako bi Crna Gora imala još bolje uslove za život. On je istakao da Vlada ima jasna opredjeljenja i potrebe intezivnijeg razvoja sjevera.

Simović je razgovarajući sa poljoprivrednicima iz Biševa i Lovnica,izrazio spremnost da im pomogne u rješavanju njihovih problema. Zadovoljan je što je Rožaje spremno da izabere one koji će biti bolji domaćini i koji će više brinuti o razvoju ruralnih područja.

Nosilac izborne liste dr Bećir Kalač je ukazao na značajnu ulogu koju su imali mještani Biševa i Lovnice u razvoju rožajske opštine za vrijeme DPS-a i poručio da se i jedni i drugi zapitaju da li je bilo tako za ove 4 godine. Naveo je prazna obećanja aktuelne vlasti i dodao da nažalost, budžet opštine ne može nadoknaditi promašene investicije.

"Vrijeme je da 27. maja na lokalnim izborima pokažemo da nam nije bilo dobro i da hoćemo i možemo bolje. DPS neće dozvoliti dalja iseljavanja i nastojaće da budžetska sredstva budu ravnomjerno raspoređena kako u selu tako i u gradu", naglasio je nosilac izborne liste dr Bećir Kalač.