DPS obećava razvoj infrastrukture u polju i Starom Baru

Prema istim navodima, tokom posjete Polju odbornički kandidati partije obišli su gradilište rezervoara u naselju Sveti Ivan, koji treba da omogući bolje snabdijevanje vodom u Polju, Tombi i djelovima Gornjeg i Donjeg Zaljeva, pogotovo ljeti
94 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2018. 09:58h

Iz barskog DPS su saopštili da su njihovi odbornički kandidati razgovarali sa mještanima Starog Bara i Polja o investicijama u infrastrukturu. Nosilac liste Dušan Raičević, predsjednica OO DPS Branka Nikezić, predsjednik Opštine dr Zoran Srzentić, te Miloš Lalević, Ljubomir Kočović, Mladen Đuričić i Nedžad Pepić su na nekoliko lokacija u Starom Baru i Polju mještanima “predočili sve ono što je realizovano tokom prethodnog perioda i ono što je planirano da se uradi u narednom”.

"Predstavnici izborne liste DPS uvjerili su građane u čvrstu riješenost lokalne uprave da istraje i intezivira ulaganja u infrastrukturu u svim djelovima opštine. Nakon završetka prve faze ulice u dužini od 250m u naselju Donja Tomba uskoro se može očekivati druga faza koja će povezati ovo naselje sa magistralnim pravcem Bar - Ulcinj. Razmotreno je i uređenje ulice od magistrale do Gornjeg Zaljeva uz sportsko igralište. Posjeta je nastavljena u selu Donja Poda gdje su dogovorene intervencije na poboljšanju puta i kvaliteta snabdijevanja električnom energijom", saopštili su iz barskog DPS.

Prema istim navodima, tokom posjete Polju odbornički kandidati partije obišli su gradilište rezervoara u naselju Sveti Ivan, koji treba da omogući bolje snabdijevanje vodom u Polju, Tombi i djelovima Gornjeg i Donjeg Zaljeva, pogotovo ljeti.

"Za naredni period planirana je i izgradnja sekundarne kanalizacije, koja će doprinijeti boljem kvalitetu života stanovnika Mjesne zajednice Bar II", zaključili su iz DPS.

Galerija

Bonus video: