Medojević: Bulatović stao u odbranu "najzločinačkije vlasti"

“Crna Gora nema mira dok je Mila i Momira! Sad je našao trenutak da nas obavijesti o svojim stavovima"
82 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2012. 20:47h

Predsjednik PzP-a Nebojša Medojević optužio je bivšeg predsjednika Crne Gore Momira Bulatovića da je do kraja stao u odbranu “najkorumpiranije, najkriminalnije i najzločinačkije vlasti u istoriji”.

“Crna Gora nema mira dok je Mila i Momira! Sad je našao trenutak da nas obavijesti o svojim stavovima. Prvo sam mislio da je ovo Roćen izjavio. Zaslužio je neko mjesto u diplomatiji, zajedno sa ovim ruskim Roćenovim obavještajcima. Do kraja u odbrani najkorumpiranije, najkriminalnije i najzločinačkije vlasti u istoriji. Aferim Momire, napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

Bulatović je u intervjuu za beogradski "Nedjeljnik" izjavio je da je “u internoj podjeli je Njemačka ta koja sada upravlja Crnom Gorom”, da su mu Njemci nudili da špijunira šefa DPS-a Mila Đukanovića i da “zna iz neposrednih kontakata sa diplomatama EU da traže da se u Crnoj Gori dogodi “sanaderizacija”, da Đukanović doživi sudbinu Iva Sanadera, što znači da bude uhapšen”.

On je kazao da je sa Đukanovićem radio u najtežem periodu Crne Gore, za vrijeme sankcija, šverca, kriminala koji je bio nametnut i koji je morao da se odvija kao jedini vid spasa države.

Galerija

Bonus video: