DPS u Baru obećava rekonstrukciju Doma kulture i ljetnje pozornice

Miranović je kazala da u predstojeće četiri godine DPS planira da "dugoročno doprinese kvalitativnom razvoju ovog esencijalnog društvenog segmenta”
102 pregleda 7 komentar(a)
Anastazija Miranović, Foto: Arhiva Vijesti
Anastazija Miranović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 13.05.2018. 14:42h

Anastazija Miranović, kandidatkinja za odbornicu na listi "Za dobro građana Bara. Pobjednički. Milo Đukanović", saopštila je danas da u predstojeće četiri godine DPS planira niz aktivnosti u oblasti kulture “koje će dugoročno doprinjeti kvalitativnom razvoju ovog esencijalnog društvenog segmenta”.

"Osim infrastrukturnih ulaganja u sanaciju Doma kulture i rekonstrukciju pozorišne scene i ljetnje pozornice, u predstojećem periodu od strateškog značaja će biti stvaranje pretpostavki za sinergetsko djelovanje bogatog kulturnog naslijeđa ovih prostora i savremenog umjetničkog stvaralaštva kao preduslova adekvatne kulturno-turističke valorizacije i stvaranja konkurentnog turističkog proizvoda. Nova, osnažena energija na planu promocije kulturnih resursa barske opštine, produkovanih viševjekovnim multikulturalnim, multietničkim i multikonfesionalnim suživotom i skladom, i nadalje će biti primarna intencija djelovanja DPS-a Bara", navela je u saopštenju za javnost Miranović.

Bonus video: